![](/thumbs/kaimoverslas/eksportas/PAryzius.png)
Paryžiuje vyko tarptautinis maisto sektoriaus verslo kontaktų renginys „Food Paris 2020“
Spalio 19 d. Prancūzijoje prasidėjo tarptautinis maisto sektoriaus verslo kontaktų renginys „Food Paris 2020“, skirtas maisto sektoriaus įmonėms, ieškančioms partnerių: maisto gamintojų, su maisto sektoriumi susijusių paslaugų teikėjų bei tiekėjų, distributorių ir t.t. Šiais metais dalyvauti renginyje, kurį organizuoja Enterprise Europe Network partneriai Paryžiuje, užsiregistravo beveik 400 maisto sektoriaus įmonių iš viso pasaulio, tarp jų – 21 Lietuvos maisto sektoriaus įmonė.
Įmonių atstovai džiaugiasi atsiradusia galimybe nuotoliniu būdu ieškoti partnerių užsienyje. Įmonės „Ekofrisa“, kuri yra viena iš pagrindinių kruopų gamintojų Baltijos šalyse atstovė Ieva Ragauskienė teigia, kad nuotoliniu būdu organizuojami B2B susitikimai primena susitikimus parodos metu, kuriems taip pat skiriama 20-30 minučių apsikeisti informacija. Ir, nors įmonių lūkesčiai ne visada sutampa, tai yra geriau negu nieko, todėl ji labai džiaugsis, jei turėti susitikimai peraugs į tolimesnį bendradarbiavimą.