Kaip dalyvauti konkurse?
Konkurso dalyviai užpildo (Word formatu) paraišką (1 priedas) aprašydami savo kūrybiniu darbus, susijusius su Programos įgyvendinimu (apibendrinta medžiaga apie organizuotus renginius, užsiėmimus, išvykas, bendri klasės/ grupės kurti piešiniai, foto koliažai, knygutės, spektakliai, vizualizacijos ar kt.). Dalyvių darbuose turi atsispindėti bent viena tradicinės gyvulininkystės šaka: pieninė ir mėsinė galvijininkystė, kiaulininkystė, paukštininkystė, arklininkystė, avininkystė, ožkininkystė, kailinė žvėrininkystė, triušininkystė ar bitininkystė.
Užpildyta paraiška ir vizualinė medžiaga siunčiama el. paštu gyvulininkyste@zua.lt
Paraiškos laukiamos
Paraiškų laukiama nuo rugpjūčio 20 d. iki rugsėjo 18 d.
Vertinimas
Paraiškose pateikta informacija apie kūrybinį darbą ir pridėta vizualinė medžiaga vertinama pagal šiuos kriterijus:
- kūrybiškumas (1 balas skiriamas, jeigu kūrybiniame darbe panaudota visa Programai įgyvendinti skirta mokomoji medžiaga ir vaizdinės priemonės; 2 balai – jeigu pasitelkta papildomos mokomosios medžiagos ir vaizdinių priemonių; 3 balai – jeigu pasitelkta pačių sukurtų ir (arba) pagamintų vaizdinių priemonių);
- konkurso tikslo ir uždavinių perteikimas (1 balas skiriamas, jeigu kūrybiniame darbe atsispindi 3 tradicinės gyvulininkystės šakos; 2 balai – nuo 4 iki 6 tradicinės gyvulininkystės šakų; 3 balai – 7 ir daugiau tradicinės gyvulininkystės šakų);
- dalyvių masiškumas (1 balas skiriamas, jeigu kūrybiniame darbe dalyvavo iki 10 dalyvių; 2 balai – 11-24 dalyvių; 3 balai – 25 ir daugiau dalyvių);
- originalumas (skiriama nuo 1 iki 3 balų).
Nugalėtojai
Iš kiekvieno modulio dalyvių pateiktų kūrybinių darbų atrenkama po 3 geriausius ir skiriamos 1–3 vietos. Nugalėtojai bus paskelbiami viešai interneto svetainėse www.zum.lt ir www.zua.lt bei apdovanojami organizatorių įsteigtais prizais, padėkos raštais.
Nuostatai, paraiškos forma.
Daugiau informacijos: Inga Zizienė, el. p. i.ziziene@zua.lt, telf. nr. +370 616 35 156, Kristina Mockutė, el. p. k.mockute@zua.lt, telf. nr. +370 698 39 542.